Our Partners

We only work with partners who we believe in and who are committed to helping us achieve our goals. They provide us with advice, support our undertakings and provide value to our members in countless ways. Members interested in getting in touch with our partners have many opportunities to do so during the academic year.

Find out why our partners choose to partner with Greenhill Capital

Onze partnerships kiezen we niet zomaar uit. We willen er volledig achter staan en het gevoel hebben dat we dezelfde waarden delen. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat we Greenhill steunen. Die gedrevenheid van de studenten, hun passie, ondernemerschap, interesse in de beleggingsmaterie en langetermijnvisie zijn prettig om te zien. Ze komen ook helemaal overeen met ons Delen-DNA. Het is bijzonder aangenaam en leerrijk om deze studenten – die uit verschillende faculteiten komen of zelfs een niet-financiële achtergrond hebben – te inspireren en onze werkwijze toe te lichten. Zo leren ze over investeren als een goede huisvader, langetermijndenken en het belang van gemoedsrust van de klant. Dankzij de persoonlijke gesprekken na de sessies blijven we ook voeling hebben met de leefwereld van jongeren. Bijzonder interessant en een bron van inspiratie!

Peter Willems

RelatiebeheerderHet initiatief om spaargeld van studenten zelf te laten beleggen vinden wij even interessant als leerzaam en dat steunen wij met Capricorn Partners graag. Als Leuvense investeringsmaatschappij vinden wij het ook belangrijk om onze specifieke kennis en ruime ervaring op het gebied van (o.a.) venture capital en duurzaam investeren in beursgenoteerde bedrijven met jonge mensen te delen. Greenhill Capital is uitstekend georganiseerd, naast hun interne publicaties (waarin ons logo prominent zichtbaar is) zijn ook de druk bezochte thema-avonden bij uitstek geschikt voor partners om met de leden van Greenhill Capital in contact te komen. Wij zijn dan ook erg tevreden over onze samenwerking!

Fabian Koning

Business Development ManagerWe kiezen voor een samenwerking met Greenhill Capital, omdat ik van mening ben dat een goede financiële ontwikkeling een noodzaak is voor elk individu. Weten hoe een beurs werkt zal ons allemaal in de toekomst alleen maar vooruit laten gaan. Als Belg is onze financiële ongeletterheid zo groot. De evolutie van onze maatschappij brengt al langer naar voren dat we alsmaar langer en met meer moeten werken om onze sociale status te behouden. Door te beleggen ga je deze status alleen maar kunnen behouden en vergroten. De kennis van de beurzen speelt daar een prominente rol in. De keuze leren maken naar investeringen, zorgt ook voor een bepaald denkpatroon. Het afwegen van risico's is iets dat je altijd doet in het dagelijkse leven. Vandaar onze blijvende steun aan Greenhill Capital om dit te ondersteunen en te ontwikkelen naar jullie toe, de toekomst, onze toekomst.

Evert Lissens

Vennoot en BeleggingsadviseurDe jeugd is onze toekomst, en net in deze tijden kunnen alleen creativiteit en ondernemerschap ons redden. Precies dat zijn eigenschappen die Greenhill Capital zo eigen zijn. Bij zoveel gepassioneerd jong talent blijft Tuerlinckx Tax Lawyers niet onberoerd. Het is ons dan ook een plezier al jaar en dag de studentenvereniging Greenhill Capital te (onder)steunen.

Jan Tuerlinckx

Stichtend vennoot, Fiscaal en juridisch adviseur